Monthly Program

Maandelijks programma gemaakt met, voor en door studenten. Stagiaires, studentenverenigingen en initiatieven vullen elke maand het programma met leuke, actuele activiteiten.

De verschillende thema’s: Fit & Vital, Art & Culture, Explore & Connect en Hot & Happening staan elke maand op de Line Up.

Programma waar wij studenten faciliteren in hun ideeën en behoeftes en hierin de verbinding maken met b.v. verenigingen, de buurt, gemeente, het bedrijfsleven etc.

Voorbeeld van zo’n event is de Cooking Klup. Tijdens een gesprek met Student Care werd er aangegeven dat studenten niet vaak koken. Dat ze het niet leuk vinden om alleen te koken en te eten, maar dat ze wel graag gezonder zouden willen eten. Daar spelen wij dan op in. In BRÛZE kan er samen gekookt worden met onze kok Kossi. En na als het klaar is wordt er dus gelijk een gezonde en gezellige maaltijd met elkaar gegeten. Elke keer is er weer een ander thema. Koken op de campus!

Ook willen we graag de verbinding maken met de andere campussen en kijken welke activiteiten we gezamenlijk kunnen organiseren.